Wij combineren méér dan 20 jaar ervaring in verschillende informatica domeinen. Wij zijn gedreven om te leren en zijn gepassioneerd door technologie.

Onze aanpak :

In tegenstelling tot zowat alle traditionele ondernemingen die websites bouwen concentreren wij ons op het beveiligingsaspect van uw website. Hierdoor onderscheiden wij ons van de concurrentie die meestal geen doorgedreven kennis hebben op het gebied van computer technologie.

Wij werken met een team van professionals die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in hun vakgebied bijvoorbeeld Linux, Windows, Mac maar ook op het gebied van computer en server installaties, ondersteuning en onderhoud, scripting, software packaging, access management, project beheer, IT architectuur, encryptie, data beveiliging, opmaken van beveiligingsprocessen en gedragscode en nog veel meer.

Door het groeiend aantal web gebaseerde diensten, verplaatsen de applicaties, platformen en infrastructuur elementen zich meer en meer op het internet. Web providers worden geconfronteerd met een verhoogde kans op aanvallen en inbreuken als gevolg van de centralisatie van gevoelige gegevens en informatie op hun infrastructuur.

Hackers proberen met andere woorden aan informatie te geraken. Aangezien de hosting van je website zich bij een provider bevindt, proberen malafide gebruikers aan informatie te geraken, ook al is deze informatie niet van belang maar dat weten hackers niet op voorhand.

Eénmaal ARCOLOS een vaste waarde is voor uw bedrijf kunnen wij doorgedreven technologie en beveiligingsdiensten aanbieden en u zo helpen uw onderneming te beschermen tegen de inbreuken op uw digitale informatie. Meer details over doorgedreven beveiligingsdiensten kan u vinden op deze website onder het luik "IT Security"