Onze Websites

Een moderne en gebruiksvriendelijke website houdt de aandacht van bezoekers vast en doet overgaan tot actie, namelijk uw producten kopen. Rekening houdend met uw wensen en doelstellingen staat Arcolos garant voor een uniek en creatief webdesign.

Dankzij ons uniek content management systeem kan u zelf elke pagina eenvoudig beheren en up-to-date houden. Door de inhoud van je website regelmatig te vernieuwen, motiveer je bezoekers om terug te komen kijken op je website.

Daardoor kom je in Google ook meer bovenaan te staan, Google gaat vooral kijken naar dynamische websites. Je kan je website eenvoudig en zo vaak veranderen als u maar wil.


Begeleiding

Wij begeleiden u doorheen het ganse ontwikkelingsproces om uw website tot een goed einde te brengen.

Wij denken met u mee over wat u precies met uw website wilt bereiken. Binnen dit traject geven wij u ook een startersgids en opleiding, waardoor u zelf uw website op een eenvoudige manier kan beheren en aanpassen.

Budget vriendelijk

Onze website is een budget-vriendelijke formule, waarin u een volledige service krijgt voor het opbouwen van uw website.

Wij blijven werken totdat U tevreden bent !


Verwachtingen

Layout :

Wij ontwikkelen een nieuwe look voor uw website, die we volledig afstemmen op de huisstijl van uw bedrijf. Wij zorgen voor de lettertypes, bedrijfskleuren en mogelijke foto's die uw website de passende uitstraling geven.

Modulair :

We blijven de website grafisch aanpassen, tot deze volledig voldoet aan uw verwachtingen en leveren de website pas op wanneer u voor de volle 100% tevreden bent.

Always on :

Via speciale software houden wij elke minuut de infrastructuur in het oog. In het geval uw website meer dan 24 uur offline gaat, activeren wij een procedure voor de uitwijk naar een andere hosting provider.


Extra functionaliteiten nodig ?

  • Extra talen nodig ? Frans, Engels, Duits, wij kunnen de vertaling ook doen voor jou.

  • Wij doen ook aan google marketing (SEO) om je nog beter te positioneren in de google ranks

Wij kunnen ook de volgende diensten leveren :

  • Ontwerp / redesign van logo's

  • Wij kunnen een bedrijfsfilm maken voor de website