WEB DESIGN

Optionele functionaliteiten

Foto galerij of catalogus

Een foto galerij of productencatalogus laat toe een volledig producten assortiment op een eenvoudige, overzichtelijke en snelle manier online te zetten. Daarbij geeft u een afbeelding, bijkomende info of prijs weer. Voor grote product assortimenten voorzien wij een zoekfunctie en de mogelijkheid om verschillende productcategorieën aan te maken.

Online bestelformulier

Wij bieden de mogelijkheid aan uw producten ook te verkopen via een online winkel. Op een bestelpagina voegen uw klanten de door hen gekozen producten toe aan hun “winkelmandje” . Daarna vullen ze enkele - door u te definiëren contactgegevens in, die samen met de volledige bestelling automatisch naar u doormailen. De betaling kan al dan niet online via uw website aangeboden worden.

Talen

Wij kunnen uw website volgens uw wensen in meerdere talen weergegeven. De effectieve vertaling kunnen wij ook verzorgen in een afzonderlijk traject.

Adverteren in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines is de meest efficiënte vorm van adverteren op internet. Omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand een relevant zoekwoord in zijn zoekmachine opgeeft, krijg je alleen geïnteresseerde bezoekers over de vloer.