OP ZOEK NAAR ?

WIE ZIJN WIJ?

ARCOLOS

combineert méér dan 20 jaar ervaring in verschillende informatica domeinen. Wij zijn gedreven om te leren en zijn gepassioneerd door technologie.

Onze Aanpak :

In tegenstelling tot zowat alle traditionele ondernemingen die websites bouwen concentreren wij ons op het beveiligingsaspect van uw website. Hierdoor onderscheiden wij ons van de concurrentie die meestal geen doorgedreven kennis hebben op het gebied van computer technologie.

Wij werken met een team van professionals die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in hun vakgebied bijvoorbeeld Linux, Windows, Mac maar ook op het gebied van computer en server installaties, ondersteuning en onderhoud, scripting, software packaging, access management, project beheer, IT architectuur, encryptie, data beveiliging, opmaken van beveiligingsprocessen en gedragscode en nog veel meer.

Door het groeiend aantal web gebaseerde diensten, verplaatsen de applicaties, platformen en infrastructuur elementen zich meer en meer op het internet. Web providers worden geconfronteerd met een verhoogde kans op aanvallen en inbreuken als gevolg van de centralisatie van gevoelige gegevens en informatie op hun infrastructuur.

Hackers proberen met andere woorden aan informatie te geraken. Aangezien de hosting van je website zich bij een provider bevindt, proberen malafide gebruikers aan informatie te geraken, ook al is deze informatie niet van belang maar dat weten hackers niet op voorhand.

Eénmaal ARCOLOS een vaste waarde is voor uw bedrijf kunnen wij doorgedreven technologie en beveiligingsdiensten aanbieden en u zo helpen uw onderneming te beschermen tegen de inbreuken op uw digitale informatie. Meer details over doorgedreven beveiligingsdiensten kan u vinden op deze website onder het luik " Geavanceerde Beveiligingsdiensten"

EVENTS

22 MAR

InfoSecurity [Brussel]

Is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional in België.

5 OCT

Brucon Security Conference

BruCON is an annual security and hacker(*) conference providing two days of an interesting atmosphere for open discussions of critical infosec issues, privacy, information technology and its cultural/technical implications on society.

31 OCT

Amsterdam Security Convention

Amsterdam Security Convention is an international knowledge and networking event, bridging the gap between IT and Security.

16 NOV

Cyber Security Summit 2017

The UK Cyber Security Summit is the touchstone event for solution providers and the largest cyber-security-dedicated exhibition in the UK..

REFERENTIES

CONTACT INFO

  • Arcolos [Sint-Truiden]
  • Arcolos [Leuven]

Arcolos - Limburg
+32 489 20 99 73
Arcolos - Vlaams Brabant
+32 483 19 91 65
info@arcolos.be
www.arcolos.be
BTW BE 0645.817.684

Nieuwsgierig geworden ?

Voor informatie of een offerte kun je ons altijd bellen of mailen.